کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

داعش به دنبال سازماندهی خود در عراق

سخنگوی ستاد فرماندهی عملیات مشترک عراق از تلاش عناصر تروریستی داعش برای ساماندهی اوضاع خود با سوء استفاده از بحران اقتصادی و کرونا در این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 21
کد خبر: ۶۳۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر سرتیپ «تحسین الخفاجی» چهارشنبه شب در سخنانی گفت: عناصر گروه تروریستی داعش در برهه اخیر تلاش کرده اند که از وضع عراق به خاطر بحران های اقتصادی و شیوع کرونا سوء استفاده کنند؛ به این گمان که می توانند وضع خود را ساماندهی کرده و فعالیت های خود را احیا کنند.

وی اظهار کرد؛ عناصر گروه تروریستی داعش به برخی از خاستگاه حامی خود برای فعالیت خودشان متکی هستند اما نیروهای امنیتی به اطلاعات دقیقی درباره تحرکات این عناصر دست یافته اند و روی این اطلاعات در منطقه کرکوک و اطراف آن کار می کند.

سرتیپ الخفاجی افزود: شمار زیادی از مقرها و تونل های گروه تروریستی داعش تاکنون منهدم و مقادیر زیادی سلاح و ادوات نظامی مصادره شده است.

با وجود عملیات مختلفی که نیروهای امنیتی عراق برای پاکسازی مناطق این کشور از وجود تروریست های داعش انجام می‌دهند، عناصر و هسته‌های پراکنده این گروه تروریستی هنوز در برخی مناطق استان‌های «دیاله، کرکوک، نینوا، صلاح الدین و الانبار» فعال هستند.

عراق در سال ۲۰۱۷ میلادی پس از سه سال نبرد، پیروزی بر گروه تروریستی داعش را اعلام کرد.

ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار